Csapatunk

Keress minket bátran és kérj árajánlatot, ha fotózást vagy esetleg videót szeretnél.

 
DSC2342_bw1-560x400.jpg

Filep krisztina

Alapító, tulajdonos, fotográfus

A főiskola befejezése után fordultam komolyabban a fényképezés felé. Nagyon érdekelt az emberábrázolás és a divatfotográfia. Közelebb akartam kerülni ehhez a számomra misztikus világhoz. Ezt a KREA Kortárs Művészeti Iskola segítségével sikerült megvalósítanom 2009-2011 között. Fotográfiai tanulmányaim befejezése után, 2011 október 7-én Silens Photo & Style néven megnyitottam fotóstúdiómat a XVIII. kerületben.

A műterem folyamatos menedzselése mellett jelenleg főként enteriőrfotókat készítek, melyek jelentős része az Octogon Architecture & Design és az Octogon Deco Magazinokban jelenik meg. A digitális fotográfiát munkaeszköznek, az analóg technikát önmegvalósítási eszköznek tekintem. Kedvelem a tiszta formákat, minimalista tereket, rendkívüli épületeket és a különleges struktúrákat.

Hosszútávú céljaim közé tartozik a stúdió folyamatos fejlesztése, illetve a hazai és nemzetközi piacokon való aktív részvétel.

www.filepkrisztina.hu

Richard.jpg

besenczi richard

Fotográfus, videográfus

Tanulmányaimat 2011 és 2014 között végeztem a Budapesti Kommunikációs Főiskola fotográfia szakán, ahol az archaikus fotóeljárások rejtélyeitől kezdve a legmodernebb műtermi felszerelések profi használatáig számos területen mélyíthettem el ismereteimet. Már a három éves képzés alatt is szorosan együttműködtem más szakok képviselőivel - számos fiatal divattervezővel, keramikussal és grafikussal ismerkedtem meg, akikkel azóta is rendszeresen dolgozom együtt.

2013 ősze óta dolgozom a Silens Photo & Style stúdióban, ahol a bérlések során szakmai asszisztenciát nyújtok, emellett saját projektjeimen dolgozom.

Munkáimat a kísérletező szellem és látásmód jellemzi. Elsősorban divatanyagokat, portrékat, valamint reklám- és tárgyfotókat készítek, emellett fotóasszisztensként számos enteriőrfotózáson is közreműködtem. 2017 óta foglalkozom videózással, vágással is.

www.richardbesenczi.com